Villkor

Uppdaterat 2018-06-20

 
 
Här hittar du information om våra köp- och leveransvillkor samt annan information för att du ska känna dig trygg att handla från oss.
Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst ytterligare frågor! 

Beställningar 
Alla beställningar görs via vår hemsida på internet. Du måste ha fyllt 18 år för att handla hos oss. Beställningar som görs i annan persons namn utan dennes medgivande polisanmäls. Köp är bindande, avbeställning efter genomfört köp är ej möjligt. 

 

Minimiorder
Minsta ordervärde är 200 kr
 
 
Fraktkostnader
Vi tillämpar enhetsfrakt. För varje försändelse inom Sverige tillkommer f.n. 25 kr i fraktkostnad. Fri frakt vid köp över 400 kr.
För varje försändelse inom norden tillkommer 59:- i fraktkostnad.

 

Leveranstid
Snabba leveranser! Vi skickar dina varor samma eller nästkommande vardag efter att din beställning är gjord. När vi har skickat din order får du ett meddelande via e-post om att dina varor är på väg.

 

Leveranssätt
Våra leveranser sker för närvarande med Postnord. Vi skickar din beställning som 1:a klass varubrev som levereras till din postlåda. Större försändelser levereras till ditt närmaste utlämningsställe och du får en avisering via sms.   

 

Priser
Alla priser anges i svenska kronor (SEK) och moms ingår med f.n. 25%. 

 

Betalningsalternativ
Vi erbjuder för närvarande två olika betalningsalternativ.
 

Betalning med KLARNA - För privatpersoner i Sverige

Flera betalsätt i samma lösning:
FAKTURA - 14 dgr 0:- i avgift
KONTO
DELBETALNING
KORTBETALNING - Visa, MasterCard, American Express
DIREKTBETALNING - banköverföring via internetbank. Handelsbanken, SEB, Nordea

Mer information om Klarna finns här: klarna.se  

För ytterligare frågor kontakta Klarnas kundtjänst på tel 08-120 120 10

 

 
Betalning med PAYSON -  För företag och privatpersoner i Sverige och Norden
 
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Mer information om Payson finns på: payson.se

 

Reklamation och returrätt  

Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter gällande fabrikationsfel, dvs fel som uppkommit på grund av fel i tillverkningen och liknande. Vi försöker kontrollera våra varor så noggrant som möjligt men om du trots detta skulle få en defekt vara ber vi dig att kontakta oss omgående via kundtjänst så att vi kan åtgärda felet.   

Vi ersätter påvisbara fabrikationsfel med nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador eller handhavandefel. Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt vara med likvärdig eller återbetala pengarna i fall identisk var ej finns . Du betalar själv returfrakten.
Har du fått fel vara vänligen kontakta oss omgående via e-post eller telefon, så rättar vi till vårt misstag så fort som möjligt.

 

Ångerrätt - öppet köp
Du har enligt distansavtalslagen alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit dina varor. Detta gäller under förutsättning att varorna återlämnas oanvända i ursprungsförpackningen. Återsändande av vara sker på kunds bekostnad enligt distansavtalslagen, alltså gäller att du själv står för eventuella fraktkostnader samt att det är du som ansvarar för att försändelsen kommer fram till oss. Om du önskar utnyttja din ångerrätt och returnera någon vara skall meddelande om detta lämnas till oss så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. När du uttnyttjat din ångerrätt betalar vi tillbaka snarast eller senast inom 30 dagar från att vi mottagit varan i retur. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer.

 

Bilder 
Alla bilder är våra egna och vi har gjort vårt bästa för att återge våra produkter så verklighetsnära som möjligt. Beroende på olika bildskärmar och inställningar kan färgåtergivelser variera stort, därför kan vi inte garantera att färger kommer att vara exakt som du uppfattar dem på din bildskärm. 

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan den går i retur till oss (brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 300 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick
Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Allmänt 
Vi reserverar oss för felskrivningar, faktafel och slutförsäljningar

 

 

 

Samtliga bilder är våra egna och allt material på vår hemsida är skyddat enligt upphovsrättslagen och får ej laddas ner, kopieras eller på något annat vis tas från sidan.

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt